• Menu
   

  Basiskennis Runen

  Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders. Ze vormen een brug tussen bewust en onbewust en maken dieperliggende antwoorden zichtbaar. Ze werden vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt. (Module van een dag)

  Prijs voor de module € 115,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

  Na het volgen van de basiscursus Runen, kun je een van de volgende modules volgen. Zonder voorafgaande kennis van de runen is het niet mogelijk een van de modules te volgen.

  legging basis

  Diverse legvormen

  Het werpen met de runen is altijd een spannende bezigheid en vraagt om een juiste keuze van de legvorm in verband met de gestelde vraag. De juiste legvorm geeft het duidelijkst een beeld van de situatie. (Module van een dag)

  Prijs voor de module bedraagt € 115,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

  Bindrunen

  Bindrunen

  Bindrunen worden overwegend gebruikt als amulet of talisman als bescherming of ondersteuning in een bepaalde emotionele periode. (Module van een dag)

  Prijs voor de module bedraagt € 115,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

   

  Geboorterunen

  Het is altijd leuk om een aandenken bij een geboorte te geven. Wil je eens iets anders dan het gangbare naamkettinkje of armbandje? Denk dan eens aan een geboorterune. In een dagdeel leer je hoe je een geboorterune kunt berekenen. Voor volwassenen is het ook leuk om te zien welke rune er regeerde ten tijde van hun geboorte. (Module van een dag)

  Prijs voor de module bedraagt € 115,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

  freyacatchariot

  De Noordse Godenmythen en de Runen

  Elke mythologie heeft verschillende verschijningsvormen, zoals iedere streek een eigen dialect heeft, dat geldt ook voor de noordse mythologie.

  Naast het basis-godenverhaal van deze module wordt aangegeven welke runen bij de goden horen en hoe die in een duiding in te passen. Dit is een interessante extra bij een duiding. Deze versie is een persoonlijke keus van Sonja. (Module van een dag)

  Prijs voor de workshop bedraagt € 115.00 incl. 21% BTW

  Reserveren

  Gezondheidsrunen

  En de kracht van genezende visualisatie

  In deze workshop behandelen we de oude kennis die in de Runen verborgen zit,
  gekoppeld aan ons huidige inzicht over de kracht van visualisatie op de werking
  van ons lichaam.

  We weten reeds lang dat een wond, mits goed verzorgd, door ons lichaam zelf genezen wordt. Een breuk die goed gezet is, heeft ook geen verdere hulp nodig als alleen ondersteuning en een periode van rust.

  De afgelopen jaren is meer en meer het besef ontstaan dat met de menselijke verbeeldingskracht ongelooflijke resultaten kunnen worden bereikt.

  Realiseren we ons wel voldoende dat onze geestkracht tot veel meer in staat blijkt te zijn dan we vaak veronderstellen?

  De workshop Visualiseren met Gezondheidsrunen, gaat over inzicht en samen ervaren aan de hand van voorbeelden

  Prijs voor de workshop inclusief boek, schrijfmateriaal en lunch tot 1 september 2017 van  € 115,00 voor € 57,50  incl. 21% BTW.

  Wil je een dag ervaren wat verbeeldingskracht voor je kan betekenen, schrijf je dan in voor een vooraf te bepalen workshop.

  Reserveren

   

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl