• Menu

  Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders. Ze vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste en maken door deze verbinding dieperliggende antwoorden zichtbaar.

  Ze werden vroeger vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt.

  Nu worden de runen nog steeds gebruikt, aan de ene kant als magische voorspeller, maar vooral om je met je innerlijke weten te verbinden. Runen zijn kosmische tekens en raken je op een dieper niveau van weten. De antwoorden die je op die manier krijgt zijn verhelderend en werken ondersteunend.

  Als schrifttekens is het leuk om iemands naam in runen te laten zetten en als sieraad te geven. Zowel bij volwassenen als kinderen heeft deze vorm van runengebruik veel succes. Je kunt er ook geheime boodschappen mee schrijven die een ander niet mag lezen. Dan werken de runen als een verbindend element tussen twee mensen.

  Dagworkshop

  Het leven geeft je enorme kansen je potentieel te ontwikkelen, als je maar begrijpt hoe. Zoek naar wat bij jou past, waar je passie ligt.

  runen

  Het werpen met de runen is een spirituele weg om vragen beantwoord te krijgen. Op een onverwachte manier wordt je een inzicht in een bepaald probleem of een uitdaging gegeven waar je zelf nog niet eerder aan had gedacht.

  Wat bied ik? Als coach help en ondersteun ik je bij jouw zoektocht. Dat kan door het volgen van een workshop of een beroepsopleiding.

  Ter overdenking:

  Het is positief om je beweegredenen in het dagelijkse leven te begrijpen en je handelen daaraan aan te passen. Het is misschien nog beter om te onderzoeken waar je beweegredenen vandaan komen.

  De prijs voor de complete workshop bedraagt € 115,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl