• Menu

  Op deze pagina staan een aantal recensies van klanten. Klik op de titels om de volledige tekst te lezen.

  • Recensie voor de beroepsopleiding “Runologie” -

   Sonja heb ik leren kennen als een vrouw met een grote innerlijke wijsheid.

   De hartelijkheid, die ze uitstraalt, geeft direct vertrouwen waardoor je meteen op je gemak bent bij haar. Ze is zeer kundig en bekwaam, voortdurend op zoek naar kennis, die ze doorgeeft via haar boeken over Runen, consulten en diverse opleidingen. Een gedreven persoonlijkheid, die het beste in je naar boven haalt en je weet te inspireren.

  • Recensies voor de cursus “Runen, de weg naar binnen” -

   Met een beetje heimwee-gevoel stuur ik je de laatste opdrachten van de runenreis.

   De reis vond ik boeiend en leerzaam. Ik begon de reis met een zekere spanning, maar nu vind ik het jammer dat de reis al ten einde is.

  • Recensie voor Numerologie - Dag Sonja, Ik neem mijn petje voor je af voor de wijze waarop jij verdieping hebt gegeven aan numerologie (nu goed geschreven). Mijn advies aan jou is om het in boekvorm uit te geven. Ik ben blij dat ik de cursus bij jou gevolgd heb met jouw methoden en inzichten. Ik heb nog wel een […]
 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl