• Menu

  DSC_0074

   

  DSC_0075

   

  Dagworkshop  KarakterNumerologie

  In de dagworkshop leer je de verborgen kracht van je geboortedatum en je naam ontdekken.
  Een van de oudste methoden om je kwaliteiten te ontdekken is de getallensymboliek. Een gevoelig mens voelt een diepe verbondenheid met de aarde, en de holistische ruimte. Een geheimzinnige verbondenheid met iets dat groter is dan wijzelf.
  De klanken van letters hebben een numerieke waarde, en elk getal is een bron van energie. Een naam, een geboortedatum, niets is zonder betekenis. Het bepaalt wie je bent en waarom je reageert zoals je doet.
  Door  jouw getallen met anderen te vergelijken, kun je je relatie tot de ander begrijpen. Als je de nummers van je geboortedag berekent, kun je zien welke energie richting aan je toekomst geeft. Numerologie is een boeiende manier om je leven, en het leven in het algemeen te leren kennen en begrijpen.
  Een numerologisch consult leert je veel over jezelf.
  Een workshop, cursus of het volgen van een beroepsopleiding geven je een fantastische tool in handen om anderen een handreiking op hun levenspad te geven.

  Kosten voor de dagworkshop:   € 115,00 (incl. 21% BTW)

  Reserveren

   

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl