• Menu

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt – Meditatie en schouwen

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en  een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.
  Beide edelstenen zitten in een satijn gevoerde doos met een boekje met uitgebreide besschrijving in het Duits. Een Nederlandse vertaling is bijgevoegd.

  De set is uitermate geschikt om bij het boek Be’spiegel’ingen te gebruiken, maar is ook los verkrijgbaaar als inzicht- en meditatie set.

  Een stukje tekst uit het boek De Magische Spiegel

  Bergkristal heeft de mensen altijd al gefascineerd. De transparantie en helderheid zijn uitdrukking van een eenvoudige en ongecompliceerde opbouw. Hij verbeeldt – energetisch gezien – het centrum van het mineralenrijk. Zijn trilling zal je in deze meditatie weer in een waarheid voeren die in al je cellen opgeslagen is en die je in al zijn eenvoud alle twijfel en onduidelijkheid laat overwinnen.

  Ik ben die ik ben”.

  Deze heilige oer-informatie zal opnieuw in je geactiveerd worden. Zij vormt het sluitstuk en het hoogtepunt van deze meditatie.

  Obsidiaan, het diepe weten

  Je zal in de meditatie niet in een of andere spiegel kijken, maar in een van obsidiaan en zo natuurlijk ook direct zijn energie in je opnemen. Je ogen zijn de poorten naar je ziel. Door je ogen raakt de boodschap van de obsidiaanspiegel direct in je diepste innerlijk en kan daar zijn werk doen.

  Het donkere is het onbekende in mij.”

  Deze boodschap van obsidiaan herinnert je eraan dat alles wat je in het leven angst aanjaagt, wat je niet in je leven wilt hebben, en waarvan je je in afschuw afwendt, wat in jou het gevoel van zinloosheid, hopeloosheid, schaamte en vrees oproept, niets anders als onbekende delen van jezelf zijn.

  Deze boodschap “Het donkere is het onbekende in mijzelf,” wordt door obsidiaan regelmatig en steeds weer herhaald. Het is als een mantra: “Het donkere is het onbekende in mijzelf,”… “Het donkere is het onbekende in mijzelf.”Je wordt door deze boodschap ondersteund het onbekende in jezelf toe te laten, het waar te nemen en aan te kijken. Zo leer je het langzamerhand te accepteren en op deze wijze licht in het onbewuste te brengen.

  Prijs € 24,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

  Bestellen

   

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl