• Menu
  HaThor methode hulp bij klanten op mentaal, emotioneel en/of spiritueel nivo

   

  Unieke methode

  Sonja Mullers multimediamieke werkwijze is authentiek en uniek. Wat Sonja met haar professionele kennis al jaren van nature aanwendt en met gevoel gecombineerd toepast verdient een eigen benaming. Gebaseerd op haar specialisatie in holistische geneeskunde en vanuit haar diepe verbondenheid met de mythologie van goden pantheons koos zij voor haar methode de benaming

  ‘HaThor methode’.

  Deze naam refereert zowel aan de diverse kwaliteiten van de alomvattende oud-Egyptische Moedergodin Hathor als aan die van Thor, de eigenzinnige ordescheppende Dondergod uit de Noorse en Germaanse mythologie. De benaming ‘HaThor methode’ integreert twee uiterst krachtige symbolen van oeroude energiestromen in een complementerende verhouding van het goddelijke vrouwelijke en mannelijke principe. De ‘HaThor methode’ resoneert hierdoor met het nu mogelijk maken van een universele heelheid op aards niveau.

  Waar is het op gebaseerd?

  De ‘HaThor methode’ stoelt op drie, elkaar aanvullende aspecten: visualisatie, levenslijn cycli en diagram numerologie. Bij aanvang van de behandeling stemt Sonja haar kennis, gevoel en intuïtie af op de cliënt. Vervolgens brengt zij de persoonlijkheid, bekende en verborgen eigenschappen van de cliënt én diens levenslijn cycli zorgvuldig in kaart. Dit gebeurt middels diagram numerologie, hetgeen voor de cliënt niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook meteen concreet en begrijpelijk. Met deze werkwijze komt Sonja tot een nauwkeurige diagnose van wat er ten grondslag ligt aan de door de cliënt ervaren klacht(en) op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau. Om iedere vorm van telepathie uit te sluiten consulteert Sonja indien nodig de Runen om haar gevolgtrekkingen te ijken. De diagnose vormt het vertrekpunt voor een door Sonja begeleide regressietherapie middels diverse visualisatie oefeningen en hieraan gerelateerde opdrachten.

  Voor wie?

  De ‘HaThor methode’ dient een ieder die de eigen energie in (meer) harmonie met zijn of haar unieke levenspad wil laten stromen en daarbij professionele ondersteuning kan gebruiken. Gezien vanuit de cliënt die in het heden een probleem ervaart biedt deze methode de mogelijkheid om met terugwerkende kracht negatieve ervaringen uit het verleden te helen en te transformeren die in het nu de energiestroom doen stagneren en zo op een of meerdere niveaus blokkades veroorzaken. De ‘HaThor methode’ ondersteunt zodoende de cliënt in het vrijmaken van de persoonlijke weg naar zelfrealisatie.

  Het ondergaan van de ‘HaThor methode’ resulteert in meer inzicht in de eigen psyche en geeft hernieuwde levenskracht om de potentie van het eigen levenspad te accepteren en ten volle te (leren) (be)leven. De ‘Hathor methode’ is daarom ook zeer geschikt voor een ieder die te maken heeft met (onverklaarbare) fysieke klachten, onverwerkte emoties uit het verleden, aanhoudende depressie en/of langdurige vertwijfeling aangaande een of meerdere aspecten van het leven.

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl