• Menu

  Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders. Ze vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste en maken door deze verbinding dieperliggende antwoorden zichtbaar.

  Ze werden vroeger vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt.

  Nu worden de runen nog steeds gebruikt, aan de ene kant als magische voorspeller, maar vooral om je met je innerlijke weten te verbinden. Runen zijn kosmische tekens en raken je op een dieper niveau van weten. De antwoorden die je op die manier krijgt zijn verhelderend en werken ondersteunend.

  Als schrifttekens is het leuk om iemands naam in runen te laten zetten en als sieraad te geven. Zowel bij volwassenen als kinderen heeft deze vorm van runengebruik veel succes. Je kunt er ook geheime boodschappen mee schrijven die een ander niet mag lezen. Dan werken de runen als een verbindend element tussen twee mensen.

  Driedaagse cursus Runologie

  De cursus Runologie is er op gericht om op een professionele en tegelijk spirituele wijze te leren omgaan met de betekenis van de 24 Runen en hun gebruik bij (bedrijfs)adviezen en (persoonlijke)inzichten.

  Hieronder een indicatie van de te behandelen stof van de driedaagse workshop Runologie.

  Runologie, een kennis- en wijsheidssysteem.

  1e dag:
  Door middel van illustraties en korte verhalen leren we meer over de achtergrond van de goden uit de Noordse kosmische mythologie en de mystieke band met de runen.

  2e dag:
  De waarde van het runensysteem in het dagelijkse leven. Het leggen/werpen en duiden van de runen bij verschillende soorten vragen, van persoonlijke uitdagingen tot vragen over spirituele zaken.

  3e dag:
  Het diepgaand leren werken met diverse legvormen, aangevuld met de spirituele betekenis van de windrichtingen en de elementen, voor verschillende doeleinden. Bij vragen over werk, liefde, gezin, partnerschap, probleem oplossend, spiritueel etc.

  Met deze cursus ontwikkel je ook je invoelingsvermogen, je intuïtie.

  De cursus wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. Cursusdata in overleg met de cursist(en).

  Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

  De prijs voor de complete workshop bedraagt € 495,00 incl. 21% BTW

  Reserveren

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl