• Menu

  Lief(de) & Leed

  Persoonlijke gedachten, gevoelens en emoties van Sonja in verhaal- en dichtvorm
  Verschijningsdatum 18 september 2014

  Prijs van het boek: € 12,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

  Gezondheidsrunen

  De runen zelf worden hier niet uitgelegd. Hun basisbetekenis – bijvoorbeeld Fehu-bezit, Thurisaz – loslaten, Wunjo-vreugde – wordt gekoppeld aan een emotie, want Runen zijn emoties. Het boek laat je nadenken over de gevoelens die verband houden met ziekten en hoe je daar mentaal zelf aan kunt werken.

  Prijs van het boek: € 9,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

  Runen, de weg naar binnen

  Runen, de weg naar binnen, neemt de lezer mee over Bifrost, de regenboogbrug uit de noordse mythologie. Door middel van de runen en hun basisbetekenis ga je vanuit je dagbewustzijn naar je gevoelsbewustzijn. Sonja neemt je mee op haar reis en geeft na ieder pad in de reis een opdracht voor je eigen reis. Door je fantasie en visualisatie de vrije loop te laten, confronteer je jezelf op een speelse manier met innerlijk onopgeloste zaken.

  Prijs van het boek: € 14,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

  gords dilemma

  Gord’s dilemma

  Een inspirerende mythologishe fantasie over de levenslessen van Gord als wijze runenmeester. De rijk geïllustreerde uitgave neemt de lezer mee in de prachtige Noordse mythologie. De speciaal voor het boek ontwikkelde exclusieve set runenkaarten waarmee de lezer zelf een orakel kan leggen is apart leverbaar. In het boek zijn bovendien vele voorbeelden van runen legvormen opgenomen, elk met illustratie en praktische duiding. Auteur Sonja Muller laat zien dat de grote veranderingen waar wij nu voor staan, weerspiegeld zijn in de geschiedenis van de mensheid. De oeroude mythen tonen ons het verleden en geven ons onmisbare inzichten voor heden en toekomst. Het dilemma waarvoor de hoofdpersoon staat, is daarmee ook vandaag herkenbaar voor velen. Het orakelen met de runenkaarten brengt ons weer in contact met de universele energie die deze symbolen vertegenwoordigen. En daardoor vinden wij wezenlijke antwoorden op onze problemen in het hier en nu.

  Prijs van het boek: € 11,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

  Hengelen in je hoofd

  Er zijn momenten die ons leven markeren, momenten die we ons zo voor de geest kunnen halen, terwijl andere zaken in ons geheugen verborgen blijven.

  Ons leven verloopt in cycli en de ontdekker van deze levenscycli is de filosoof en esotericus Pythagoras.

  Hij ontdekte een golfbeweging, een levenscyclus, van gemiddeld achttien jaar in een mensenleven. Als je bij jezelf teruggaat in de tijd en je herinneringen overziet zul je bemerken dat er zaken zijn die zich in de een of andere vorm herhalen. Om het geheel overzichtelijk te maken in een systeem is de visuele tekening van deze cyclus (golfslag) een belangrijk hulpmiddel.

  Iedere cyclus van achttien jaar heeft zijn lessen en groeimomenten. Door na te gaan hoe je in het verleden omging met bepaalde situaties en wat de uiteindelijke resultaten waren, krijg je met de methode beschreven in dit boekje een dieper inzicht in de lessen die zich om de zoveel tijd blijken te herhalen.

  Wat heb je ontdekt bij het reconstrueren van je levenslijn en hoe ga je met dit inzicht om? Wat wil je veranderen? En wat is ‘lot’ eigenlijk. Vaak blijkt in de praktijk dat wat wij ‘lot’ noemen een conditionering is die doorbroken kan worden. Niet te verwarren met het zogenaamde ‘noodlot’, dat zijn de lessen van de ziel die de groeimomenten in ieders leven markeren.

  Je kunt je leven, als je dat wenst, met deze vernieuwde inzichten concreter de richting uitsturen die je voor jezelf graag ziet.

  Prijs van het boek: € 9,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

   

  Orakelboekje Be’spiegel’ingen

  In het boek Be’spiegel’ingen wordt op praktische wijze, aan de hand van voorbeelden uitgelegd hoe ”geschouwd” kan worden met de Zwarte spiegel, de Kristallen Bol of het kijken in een wateroppervlak. Ook worden door de schrijfster enige anekdotes verteld, voorbeelden gegeven en uitgelegd hoe bepaalde beelden te interpreteren.

  Be’spiegel’ingen is een boek om jezelf te leren contact te maken met een andere realiteit die zich via je hogere bewustzijn afspeelt.

  Prijs van het boek: € 14,95 (incl. BTW, ex. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

   

  Ogen van de krokodil

  Even ontspannen met een fantasieboekje over reïncarnatie en transmutatie.

  Prijs € 5,00 (inclusief BTW excl. verzendkosten)

  Bestel het boek

   

  Orakelboekje Runen

  een boek over de runen, inclusief houten runen in een zakje, gecombineerd met inzichten over de numerologie.

  uitverkocht

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl