• Menu

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ”divining rod”, genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.
  Als u de biotensor in uw hand neemt, voelt u dat u er één  mee wordt, en met uw hulp kunnen er  plaatselijke trillingen of onregelmatigheden worden opgespoord.
  s dat je veel sneller en
  De biotensor is zo gevoelig dat deze gebruikt kan worden in de edelsteen therapie voor het vinden van de juiste steen voor een bepaalde situatie of persoon.
  De edelsteen biotensor is bij uitstek geschikt voor het meten van onbalans in het menselijk lichaam.

  Het handvat en de swingbal zijn om de zuiverheid van bergkristal gemaakt. Het metalen deel is van nikkelvrij staal. (ca. 20 cm.)
  De doorsnee van het bergkristallen handvat is 1.8 cm, met een lengte van ca. 8 cm, en de swingbal heeft een doorsnee van ca. 1.2 cm. De biotensor is op aanvraag ook leverbaar in rozenkwarts en amethist.
  Totale lengte is 29 cm.
  De biotensor wordt geleverd in de mooi gevoerde blauwe Lapis Vitalis geschenkdoos.

  Prijs € 32,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

  Bestellen

   

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl