• Menu

  Runen zijn oeroude schrifttekens van onze voorouders. Ze vormen een brug tussen het bewuste en het onbewuste en maken door deze verbinding dieperliggende antwoorden zichtbaar.

  Ze werden vroeger vooral gezien als magische tekens waarmee je zaken die onbewust waren, bewust kon maken. Met het werpen van de runen kreeg je antwoorden op vragen waarmee je je toekomst vorm kon geven. Later werden ze ook als schrifttekens gebruikt.

  Nu worden de runen nog steeds gebruikt, aan de ene kant als magische voorspeller, maar vooral om je met je innerlijke weten te verbinden. Runen zijn kosmische tekens en raken je op een dieper niveau van weten. De antwoorden die je op die manier krijgt zijn verhelderend en werken ondersteunend.

  Als schrifttekens is het leuk om iemands naam in runen te laten zetten en als sieraad te geven. Zowel bij volwassenen als kinderen heeft deze vorm van runengebruik veel succes. Je kunt er ook geheime boodschappen mee schrijven die een ander niet mag lezen. Dan werken de runen als een verbindend element tussen twee mensen.

  10-Daagse beroepsopleiding Runologie

  De beroepsopleiding Runologie is een professionele opleiding met een breed spectrum aan mogelijkheden, zoals ondersteunend zakelijk advies, inzichten bij dagelijkse problemen en/of bij spirituele vragen. Maar ook advies bij mogelijke toekomstige ontwikkelingen van een situatie.

  Hieronder een indicatie van de te behandelen stof van de 10-daagse opleiding.

  Voor de afzonderlijke runen worden specifieke workshops gegeven, via de pagina Workshops.

  Inzicht is vaak de herkenning van een oeroude herinnering.

  runologie-opleiding-a

  Om inzicht te krijgen in wat Runen zijn, is het van belang om naar de oorsprong terug te gaan die terug is te vinden in de Noord-Europese mythologie. Een mythologie, die bij nader onderzoek veel meer blijkt te zijn dan een spannend oud verhaal. Het oerverhaal begint met het ontstaan van de wereld door het samengaan van vuur en ijs. Bedenk daarbij dat onze vertrouwde Aarde, als enige planeet in ons zonnestelsel ligt op de rand van de hitte van de zon en de kou van het universum (vuur en ijs), dan wordt een dergelijk verhaal wel heel interessant en een nader onderzoek naar onze oorsprong meer dan waard.

  Met het oorsprongsverhaal vangt de opleiding Runologie aan. Omdat kennis van de achtergrond van een systeem belangrijk is om begrip voor een systeem op te kunnen brengen.

  De directe betekenissen van de 24 Germaanse Runen zijn vrij snel te leren. Maar om er op verschillende niveaus goed mee te kunnen werken en een juiste interpretatie te geven op de talloze vragen die op je af komen, vraagt wel meer inzicht, inbreng en tijd. En niet te vergeten invoelingsvermogen. Om die reden is het ontwikkelen van ons vermogen tot helderzien/voelen of horen met de Runen ook in de opleiding opgenomen. De combinatie van kennis van de tekens gekoppeld aan het invoelingsvermogen zorgt ervoor dat de Runen juist geïnterpreteerd zullen worden. Voor de interpretatie worden diverse legmethoden geleerd die zowel voor privé- als bedrijvenconsulten gebruikt kunnen worden.

  runologie-opleiding-b

   Thema’s die in de opleiding behandeld worden:

  * Basiskennis Runen met de thema’s Algemeen – Liefde – Gezondheid – Werk – Spiritueel

  * Goden en runen in hun onderlinge samenhang

  * Diverse legvormen (onder andere de Odin’s rune, de drie Nornen legging, het levenswiel, partnerlegging, V-legging)

  * De vier windrichtingen en de elementen worden opgenomen in de duiding

  * Bindrunen maken

  * Geboorterunen aan de hand van geboortedatum en -tijd

  * Zelf een stok zoeken om een persoonlijke staf te ritsen

  * Runen herkennen in de natuur.

   Deze beroepsopleiding gaat ver voorbij kennis alleen!

  De opleiding wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven.

  Cursusdata in overleg.

  De prijs voor de complete opleiding bedraagt € 1795,00 incl. 21% BTW, exclusief overnachting.

   Reserveren

   

 • De Magische Spiegel

  De Magische Spiegel

  Obsidiaan spiegel en een kristallen punt - Meditatie en schouwen.

  De magische spiegel is een set bestaande uit een prachtig geslepen obisdiaanspiegel met een doorsnede van circa 7 cm en een dikte van 1 cm. plus een kunststof standaard, en een heldere kristalpunt van circa 4.5 cm.

  Lees meer

 • Biotensor

  Biotensor

  Bergkristallen Biotensor

  De Biotensor is een handpendel in de vorm van een buigzame staaf, soms ook ''divining rod'', genoemd. Het is een zeer gevoelig instrument om feilloos ongeregeldheden in energievelden te detecteren.

  Lees meer

 • (c) Sonja Muller - Design en beheer: Teowin.nl